Ποιοι είμαστε

fac01Η εταιρία  ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε.  είναι μια νέα εταιρεία, υψηλής τεχνολογίας, στο χώρο της ανακύκλωσης υλικών, με κύρια βασική επιχειρηματική δραστηριότητα:

Οργανικά λιπάσματα, οργανοχημικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά

Η παραγωγή οργανικών και οργανοχημικών λιπασμάτων και εδαφοβελτιωτικών βασίζεται στην ανακύκλωση οργανικής ύλης (τόσο απαραίτητης για τα εδάφη) επεξεργασμένης με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και εμπλουτισμένης ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος.


Προϊόντα εξαιρετικής κοκκώδους μορφής που εμπεριέχουν επίσης οργανική ύλη, οργανικό N-P-K, ωφέλιμους μικροοργανισμούς, ζεόλιθο, φυτικές πρωτεΐνες, και ιχνοστοιχεία.

 

 

 

 

Διεύθυνση Εργοστασίου

ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε.
Διεύθ.:
ΒΙ.ΠΕ.,ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ, Τ.Κ.59032
Tηλ:
+(30) 2330 64420
Fax:
+(30) 2330 64476
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website:
Βρείτε μας στο Google Maps

Μέλος του ομίλου ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ

Εμπορικό Τμήμα

Fertilis
Διεύθ.:
Παπαναστασίου 23 Λάρισα, 41222
Tηλ:
2410-534129
Fax:
2410-534129
E-Mail:
Website:

Σύντομο ιστορικό

Η εταιρία «ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε.» είναι μια νέα εταιρία, υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της ανακύκλωσης και ιδρύθηκε το 2009. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας εταιρίας ικανής να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις διαχείρισης οργανικών υλικών, που αυτή την στιγμή παράγονται από πληθώρα ελληνικών επιχειρήσεων και για τις οποίες δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης και αξιοποίησής τους προς παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. 

Στείλτε μας μήνυμα